Loading...

Bejgli

4500 Ft5200 Ft

Bejglink tésztáját is madre kovásszal, hosszú érleléssel készítjük, melybe min 50 százalék tölteléket teszünk. A lisztet a Garat malomtól szerezzük be, míg a diót helyi kistermelőktől vásároljuk, a lekvárok kisüzemi termékek.

  • diós/narancsos – Ehhez a változathoz enyhén megpirítjuk a diót és ledaráljuk, narancshéjat reszelünk hozzá és frissen facsart narancslevet is teszünk a töltelékbe, végül kandírozott naranccsal hozzáadásával válik véglegessé a tölteték.
  • mákos/meggyes – A darált mákhoz meggylekvárt keverünk, citromhéjat reszelünk hozzá és persze a citrom levét is belefacsarjuk, így kapjuk ezt a tölteléket.
  • zserbós – Ebben az esetben is enyhén megpirítjuk a diót és ledaráljuk, baracklekvárt adunk hozzá, majd csokicseppekkel válik tökéletessé a töltelék.
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Bejglink tésztáját is madre kovásszal, hosszú érleléssel készítjük, melybe min 50 százalék tölteléket teszünk. A lisztet a Garat malomtól szerezzük be, míg a diót helyi kistermelőktől vásároljuk, a lekvárok kisüzemi termékek.

  • diós/narancsos – Ehhez a változathoz enyhén megpirítjuk a diót és ledaráljuk, narancshéjat reszelünk hozzá és frissen facsart narancslevet is teszünk a töltelékbe, végül kandírozott naranccsal hozzáadásával válik véglegessé a tölteték.
  • mákos/meggyes – A darált mákhoz meggylekvárt keverünk, citromhéjat reszelünk hozzá és persze a citrom levét is belefacsarjuk, így kapjuk ezt a tölteléket.
  • zserbós – Ebben az esetben is enyhén megpirítjuk a diót és ledaráljuk, baracklekvárt adunk hozzá, majd csokicseppekkel válik tökéletessé a töltelék.

További információk

Válassz tölteléket!

diós-narancsos, mákos-meggyes, zserbós

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bejgli” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

BEZÁRÁS
×
×

Kosár