Bejgli
4500 Ft – 5200 Ft
Bejglink tésztáját is madre kovásszal, hosszú érleléssel készítjük, melybe min 50 százalék tölteléket teszünk. A lisztet a Garat malomtól szerezzük be, míg a diót helyi kistermelőktől vásároljuk, a lekvárok kisüzemi termékek.
- diós/narancsos – Ehhez a változathoz enyhén megpirítjuk a diót és ledaráljuk, narancshéjat reszelünk hozzá és frissen facsart narancslevet is teszünk a töltelékbe, végül kandírozott naranccsal hozzáadásával válik véglegessé a tölteték.
- mákos/meggyes – A darált mákhoz meggylekvárt keverünk, citromhéjat reszelünk hozzá és persze a citrom levét is belefacsarjuk, így kapjuk ezt a tölteléket.
- zserbós – Ebben az esetben is enyhén megpirítjuk a diót és ledaráljuk, baracklekvárt adunk hozzá, majd csokicseppekkel válik tökéletessé a töltelék.
Leírás
Bejglink tésztáját is madre kovásszal, hosszú érleléssel készítjük, melybe min 50 százalék tölteléket teszünk. A lisztet a Garat malomtól szerezzük be, míg a diót helyi kistermelőktől vásároljuk, a lekvárok kisüzemi termékek.
- diós/narancsos – Ehhez a változathoz enyhén megpirítjuk a diót és ledaráljuk, narancshéjat reszelünk hozzá és frissen facsart narancslevet is teszünk a töltelékbe, végül kandírozott naranccsal hozzáadásával válik véglegessé a tölteték.
- mákos/meggyes – A darált mákhoz meggylekvárt keverünk, citromhéjat reszelünk hozzá és persze a citrom levét is belefacsarjuk, így kapjuk ezt a tölteléket.
- zserbós – Ebben az esetben is enyhén megpirítjuk a diót és ledaráljuk, baracklekvárt adunk hozzá, majd csokicseppekkel válik tökéletessé a töltelék.
További információk
Válassz tölteléket! | diós-narancsos, mákos-meggyes, zserbós |
---|
Értékelések
Még nincsenek értékelések.