Loading...

Bajor perec

550 Ft

Bajor perecünk elkészítését az októberi, németországi sörfesztiválok hangulata inspirálta. Ezt a perecet a Garat malom kenyérlisztjéből készítjük, mi mással, mint természetes vadkovásszal. A tökéletes állagot a vaj hozzáadásával érjük el, a bajoros külsőt pedig a sütés előtti szódabikarbónás kenéssel. A végén pedig Maldon sóval szúrjuk.  Kívül ropogós, belül lágy, szerintünk pont olyan, ahogy azt a bajorok is szeretik.

Kategória:

Leírás

Bajor perecünk elkészítését az októberi, németországi sörfesztiválok hangulata inspirálta. Ezt a perecet a Garat malom kenyérlisztjéből készítjük, mi mással, mint természetes vadkovásszal. A tökéletes állagot a vaj hozzáadásával érjük el, a bajoros külsőt pedig a sütés előtti szódabikarbónás kenéssel. A végén pedig Maldon sóval szúrjuk.  Kívül ropogós, belül lágy, szerintünk pont olyan, ahogy azt a bajorok is szeretik.

Összetevők: búza kenyérliszt, ivóvíz, vadkovász, vaj, cukor, só

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bajor perec” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

BEZÁRÁS
×
×

Kosár