Bajor perec
550 Ft
Bajor perecünk elkészítését az októberi, németországi sörfesztiválok hangulata inspirálta. Ezt a perecet a Garat malom kenyérlisztjéből készítjük, mi mással, mint természetes vadkovásszal. A tökéletes állagot a vaj hozzáadásával érjük el, a bajoros külsőt pedig a sütés előtti szódabikarbónás kenéssel. A végén pedig Maldon sóval szúrjuk. Kívül ropogós, belül lágy, szerintünk pont olyan, ahogy azt a bajorok is szeretik.
Leírás
Bajor perecünk elkészítését az októberi, németországi sörfesztiválok hangulata inspirálta. Ezt a perecet a Garat malom kenyérlisztjéből készítjük, mi mással, mint természetes vadkovásszal. A tökéletes állagot a vaj hozzáadásával érjük el, a bajoros külsőt pedig a sütés előtti szódabikarbónás kenéssel. A végén pedig Maldon sóval szúrjuk. Kívül ropogós, belül lágy, szerintünk pont olyan, ahogy azt a bajorok is szeretik.
Összetevők: búza kenyérliszt, ivóvíz, vadkovász, vaj, cukor, só
Értékelések
Még nincsenek értékelések.